INDLÆG VED BJARNE SODE FUNCHS DISPUTATS: »THE PSYCHOLOGY OF ART APPRECIATION« - Theilgaard, Alice (Psyke & Logos, 2022)
Som medlem af bedømmelsesudvalget vil jeg gerne knytte nogle kommentarer til dit disputatsarbejde og drøfte visse spørgsmål vedrørende indholdet med dig.