HVORDAN OPLEVES TERAPEUTEN AF PATIENTER I PSYKOTERAPI? - Langagergaard, Agnete (Psyke & Logos, 2022)
På baggrund af min empiriske undersøgelse af 20 patienter, der har været i psykoanalytisk orienteret psykoterapi på Psykoterapeutisk Afdeling E, Psykiatrisk Hospital i Århus, vil jeg i det følgende redegøre for, hvilke faktorer patienterne især vægtede som virkningsfulde respektive hindrende for et for dem tilfredsstillende forløb og resultat af terapien.