MODOVERFØRING - PSYKOANALYSENS ASKEPOT - Hjulmand, Knud (Psyke & Logos, 2022)
Forskellige positioner og forståelser i det psykoanalytiske modoverføringsbegrebs historie diskuteres og deres implikationer problematiseres. Der argumenteres særligt mod dogmatik og forenklinger - og for terapeuters selvkritiske refleksion, med inspiration i Ferenczis overvejelser om psykoterapeutens behandlingstekniske elasticitet.