PSYKOSETERAPI - Ivanouw, Jan (Psyke & Logos, 2022)
En anmeldelse af Lars J. Sørensen: Særpræg - særhed - sygdom. Integrativ psykoseterapi. København: Hans Reitzels forlag, 1996, 315 sider. Pris: kr. 325.