EN BILLEDANALYSE UDEN BILLEDER: Depression og reparation som motiver hos malerinden Ruth Weber - Andkjær Olsen, Ole (Psyke & Logos, 2022)
Melanie Klein indførte begrebet reparation i 1929 i forbindelse med en analyse af en serie malerier; som hun kun kendte fra en avisartikel af Karin Michaelis. Kunstnerens virkelige identitet har ikke hidtil været kendt i kleiniansk sammenhæng, men det påvises i artiklen, at det drejer sig om den danske malerinde Ruth Weber.