BILLEDFREMSTILLING SOM LÆRING I VIRKELIGHEDEN - Nielsen, Anne Maj (Psyke & Logos, 2022)
En tidligere undersøgelse af flere tusinde børnebilleder fremstillet i perioden 1900-1990 danner grundlag for denne artikel'. Med udgangspunkt i det omfattende materiale er eksempler på et barns billeder og billedfremstilling valgt ud. Artiklen sigter mod at belyse det udvalgte barns billede som eksempel på, hvordan billeder kan betragtes som midler i læring, der bearbejder forhold mellem børn i udvikling og disse børns virkelighed.