Indledning: Institutionsliv - Kristensen, Ole Steen; Nielsen, Anne Maj (Psyke & Logos, 2020)
Dette temanummer indeholder 12 artikler, der tager fat på aktuelle problemstillinger i sociale institutioner i dag. Temanummerets artikler kan grupperes i tre dele: artikler om institutionsliv, om transition til et selvstændigt voksenliv og artikler om professionelles refleksioner over deres arbejde.