PSYKOLOGIENS KORS OG BÅND - Hunsdahl, Jørgen (Psyke & Logos, 2022)
En anmeldelse af Knud C. Aagaard: LYSET FRA LYKEION. Om psykologiens klassikere. København: Dansk psykologisk Forlag, 290 sider (pris kr. 298,-) og K.B. Madsen & Hans Vejleskov: PSYKOLOGIENS BJERGTOPPE – om psykologiens som videnskab. København: Akademisk Forlag og DR Multimedie, 1998. 109 sider (pris som bog kr. 148,- og som lydbånd kr. 298,-)