Narrativ og evidensbaseret behandling af komplekst traumatiserede mennesker - Riber, Karin; Lindvig, Ditte (Psyke & Logos, 2011)
I denne artikel vil vi gennem en belysning af to fundamentalt forskellige tilgange til psykoterapeutisk traumebehandling – den narrative og den evidensbaserede tilgang – forsøge at skabe en dialog mellem dem. Vi vil undersøge, hvordan det kvalitative og det kvantitative kan berige hinanden og åbne nye perspektiver i det terapeutiske arbejde med komplekst traumatiserede mennesker.