AT SKABE ET KLIENTBEGREB - Karpatschof, Benny (Psyke & Logos, 2004)
En diskuterende anmeldelse af bogen M. Jarvinen & N. Mik-Meyer: At skabe en klient – institutionelle identiteter i socialt arbejde. Hans Reitzels Forlag, 2003. 246 sider, 245 kr.