FREUD I SVERIGE 2 - Andkjær Olsen, Ole (Psyke & Logos, 2003)
En anmeldelse af Per Magnus Johansson: Freuds psykoanalys. Arvtagare i Sverige del 2. Göteborg: Daidalos, 2003; 504 sider, pris 260 sv. kr.