TENDENS – EVIDENS – KONSEKVENS? - Nielsen, Jan (Psyke & Logos, 2002)
En anmeldelse af Birgitte Bechgaard, Hans Henrik Jensen og Thomas Nielsen: Forholdet mellem psykologisk og medicinsk behandling af psykiske lidelser. Hans Reitzels Forlag, 2001. 260 sider, pris 265 kr.