SVAR TIL BENNY KARPATSCHOF OG ARTIKLEN: - Sørensen, Per (Psyke & Logos, 2002)
»At blive behandlet ordentligt – eller bare blive behandlet« <span style="line-height: 115%; font-family: "Calibri","sans-serif"; font-size: 11pt; mso-bidi-font-family: TimesNewRoman; mso-ascii-theme-font: minor-latin; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-fareast-theme-font: minor-latin; mso-hansi-theme-font: minor-latin; mso-fareast-language: EN-US; mso-ansi-language: DA; mso-bidi-language: AR-SA;">Psyke og Logos, 2001, 22, 695-716