PSYKOANALYSE UDEN FREUD - Petersen, Bente (Psyke & Logos, 2002)
En anmeldelse af Karen Vibeke Mortensen: Fra neurose til relationsforstyrrelse. Psykoanalytiske udviklingsteorier og klassifikationer af psykopatologi. Gyldendal 2001, 447 sider, indb. kr. 399,00.