EMPATI OG SELVOBJEKTER - Nielsen, Jan (Psyke & Logos, 2001)
En anmeldelse af Sigmund Karterud og Jon T. Monsen (red.): Selvpsykologi – udviklingen efter Kohut. Hans Reitzels Forlag 2000; 306 sider; pris kr. 300. Norsk originaludgave 1997