VIRKELIGHED OG VIRKSOMHED - Schultz, Erik (Psyke & Logos, 2001)
Anmeldelse af Karpatschof, B. (2000): Human Activity. Contributions to the Anthropological Sciences from a Perspective of Activity Theory. Dansk psykologisk Forlag, 513 sider, 350 kr. Doktorafhandling, forsvaret 1.12.2000. Københavns Universitet