FREUD SOM BAGMAND - Andkjær Olsen, Ole (Psyke & Logos, 2006)
En anmeldelse af: Steen Kristensen: Freud har sagt. Gyldendal 2006, 499 sider, kr. 299. Henrik Jensen: Det faderløse samfund. People’s Press 2006, 483 sider, kr. 349.