HVIS FREUD HAVDE LEVET … - Rasmussen, René (Psyke & Logos, 2006)
En anmeldelse af: Ole Andkjær Olsen, Christian Braad Thomsen og Bente Petersen (red.): Fokus på Freud. København: Hans Reitzel, 2006. 336 sider, kr. 325. Jean-Christian Delay og Elisabet Holst (red.): En fandens bestilling – kan vi slippe for det ubevidste? København: Frydenlund, 2006. 222 sider, kr. 269. Susanne van Deurs og Stig Dankert Hjort (red.): Psykoterapi i Danmark. Brikker af en helhed. København: Psykoterapeut Foreningens Forlag, 2006. 231 sider, kr. 250.