DEMOKRATI – DIVERSITET & PSYKOLOGI Refleksioner over Psyke & Logos, nr. 1, 2006, Tema: Demokrati og psykologi - Bechmann Jensen, Torben (Psyke & Logos, 2006)
»Jeg ville gerne være et foto af en højtidelig og simpel popsang i din bankende brystlomme mellem bolsjer og smøger«