EN KAMP IMOD VEJRMØLLER - Zand, Faezeh (Psyke & Logos, 2006)
Udlændingestyrelsens langsommelige behandling af familiesammenføringssager kan forårsage alvorlige psykisk problemer for nyankomne flygtninge, som derefter får tilbud om psykologisk bistand. Klientens ofte multifacetterede psykosociale problemer, kombineret med udlændingestyrelsens langsommelige sagsbehandling, sætter den behandlende psykolog i en situation, hvor vedkommende ikke kan leve op til sit fagetiske ansvar. Emnet diskuteres i form af en case-beskrivelse.