KROPPEN I PSYKEN - Theilgaard, Alice (Psyke & Logos, 2005)
Anmeldelse af Kroppen i psyken med bidrag af Simo Køppe, Birgit Bork Mathiesen, Jesper Brøsted Sørensen, Bjarne Jacobsen, Mette Skovgaard Wæver, Susanne Harder og Susanne Lunn. 272 sider, 325,00 kr. Hans Reitzels Forlag, 2004