ALMENE FÆLLESSKABERS BETYDNING FOR MENNESKET: EN INTRODUKTION - Glintborg, Chalotte; Thøgersen, Cecilie M.S. (Psyke & Logos, 2025)
Fællesskaber er med til at udviske forskelle. Det handler ikke om, hvem vi er, men hvad vi er sammen om. Almene fællesskaber spiller en vigtig rolle som katalysator for at nedbryde fordomme, men også for at sikre deltagelse for alle. Mange børn, unge og voksne med handicap, eller som på anden måde lever i udsathed, står ofte uden for det organiserede fritids- og foreningsliv. Dette temanummer centrerer sig om fællesskabers betydning på udsatte- og handicapområdet. Gennem ti artikler belyses fællesskabernes mange nuancer inden for dette område.