Fællesskaber 1 : - en introduktion - Glintborg, Chalotte; Thøgersen, Cecilie M. S. (Psyke & Logos, 2024)
Fællesskaber er vigtige for os mennesker og har afgørende betydning for vores trivsel. At samles om noget meningsfuldt – et fælles tredje i fællesskabet – og at opleve sig forpligtet og bidragende i fællesskaber er vigtigt for en meningsfuld og tilfredsstillende tilværelse. Dette temanummer centrerer sig omkring meningsfulde fællesskaber. Gennem seks forskellige artikler belyses almene fællesskaber fra forskellige perspektiver.