Hånden og hovedet: Løgstrups etiske fordring og dens relevans for psykologien - Brinkmann, Svend (Psyke & Logos, 2023)
Artiklen er en revideret udgave af forfatterens Løgstrup Lecture 2022, afholdt den 25. november 2022, arrangeret af K.E. Løgstrup Forskningscenteret. Jeg vil gerne takke David Bugge og Bjørn Rabjerg for at invitere og organisere.