Mennesketilblivelsens koreografi og kundskabens grundlag: Et evolutionært perspektiv på projekt menneske - Katzenelson, Boje (Psyke & Logos, 2023)
(Publiceret i A. Neumann (red.) Det særligt menneskelige: Udviklingspsykologiske billeder’!, Hans Reitzel 1994. Denne bog skulle oprindeligt have heddet ’Projekt menneske’ og ikke ’Det særligt menneskelige’, som efter min mening ikke er den mest præcise betegnelse for indholdet. Den mere rammende titel ’Projekt menneske’ måtte imidlertid opgives af copyright årsager)