Sindets besindelse: Selvet som selvforholdet hos Søren Kierkegaard - Katzenelson, Boje (Psyke & Logos, 2023)
(Publiceret i P. Bertelsen, L. Hem og J. Mammen (red.) Erkendelse, stræben, følelse: Ti bidrag til dansk almenpsykologi, Aarhus Universitetsforlag 1997. Artiklen er skrevet over det opgivne emne ’noget om Kierkegaard’)