Selvet? - Poulsen, Arne (Psyke & Logos, 2023)
Der gennemgås og diskuteres forskellige anvendelser af betegnelserne selv og selvet, nemlig de hverdagssproglige anvendelser, psykosnak, interaktionsselvet, det økologiske selv, selv-begrebet, selvet som det, man er knyttet til, selvet som den prærefleksive forståelseshorisont, det transcendentale selv og »ægthedsselvet«. Der argumenteres for, at nogle af disse anvendelser er sproglige mystifikationer, der ikke i sig selv henviser til nogen egentlige psykologiske strukturer eller processer, mens andre af dem henviser til psykologiske entiteter, der ikke findes.