Angsten for kærligheden - Petersen, Bente (Psyke & Logos, 2023)
En anmeldelse af: Nicole Rosenberg: Hverdagsangst Gyldendals psykologiserie 1989. Pris 128 kr. 104 sider. Nicole og Raben Rosenberg: Angst - krise og stress Munksgaards forlag 1989. Pris 164 kr. 157 sider