Terapeutiske metaforer - Sørensen, Thorkil (Psyke & Logos, 2023)
En anmeldelse af Murray Cox & Alice Theilgaard: Mutative Metaphors in Psychotherapy. The Aeolian Mode. Tavistock Publications, 289 s. London.