At se uden at se - at vide uden at vide: Nogle strejflys over neuropsykologisk empiri vedrørende perception og bevidsthed - Willanger, Rolf (Psyke & Logos, 2023)
Belysning af synsfunktioner, der er utilgængelige for bevidsthed, perspektiverer informationssystemer og bevidsthedens rolle heri I artiklen gennemgås nogle neuropsykof.ogiske syndromer med forstyrret synsfunktion med sigte på at indkredse og kaste lys over relationer mellem informationssystemer og bevidsthed