Amnesi i neuropsykologisk belysning - Willanger, Rolf (Psyke & Logos, 2023)
Ophævet hukommelse (amnesi) har i den sidste halve snes år været analyseret med henblik på at studere om og hvordan hukommelseslagre er tilstede ved amnesi. Der er konstateret normal hukommelse på nogle områder, men denne er utilgængelig for personen selv. Resultaterne kaster nyt lys over videnssystemer og deres organisation og er frugtbare udgangspunkter til belysning af bevidsthed og dennes rolle i videnssystemerne.