90’erne, hjernernes år - Rosenberg, Raben (Psyke & Logos, 2023)
90’erne er blevet udnævnt til »The Decade of the Brain« for herved at stimulere tværdisciplinærudforskning af hjernen. En naturalistisk tilgang til studiet af psykiske lidelser er dermed konsolideret. Nogle resultater fra de senere års forskning af psykiske lidelser omtales, specielt den »Neo-Kraepelinske Revolution« karakteriseret ved empiriskforskningsmetodologi og medicinsk sygdomsopfattelse. Neuropsykiatrisk forskning bliver højt prioriteret i 90’eme.