Naturvidenskaben som psykologiens forbillede - Mørk Pedersen, Johs. (Psyke & Logos, 2023)
Sigmund Koch har hævdet, at psykologi ikke kan være en sammenhængende videnskab. I denne artikel argumenteres mod Koch’ s almindelige syn på videnskab, og det konkluderes, at psykologi meget vel kan være videnskab - også i betydningen naturvidenskab. Et andet spørgsmål er, om naturvidenskaben er et relevant forbillede for psykologien ved studiet af intentioner og strategier.