Pionerkvinder i psykologien - Ungar Andersen, Talli; Strøier Larsen, Vibe (Psyke & Logos, 2023)
Siri Gullestad & Anna Louise von der Lippe (red.) Kvinner i psykologien - portrett av ni pionerer Universitetsforlaget, Oslo 1984 202 sider, pris 247,50 dkr, uindbundet