Ethos, psyke og numen - Ingemann Nielsen, Torsten (Psyke & Logos, 2023)
Hovedsynspunktet i dette essay sammenfattes i titelen: Vore værdier ("Ethos") udvikles alt efter, hvordan vi sjæleligt ("Psyke") er åbne eller lukkede over for mødet med den hellige ("Numen").