Moraludvikling - Poulsen, Arne (Psyke & Logos, 2023)
En karakteristik af syv grene i udviklingen af kapacitet til moralsk adfærd, hvoraf de første er ufølsomme, de senere er følsomme, overfor ændrede kulturelle krav.