Teoretisk psykologi (4): Japansk Psykologi i Japan? - Madsen, K. B. (Psyke & Logos, 2023)
I denne artikel vil jeg beskrive psykologien i Japan og prøve at besvare det spørgsmål, som er anført i overskriften: Er der en særlig japansk psykologi, eller er psykologien i Japan fuldstændig vestlig domineret? Min fremstilling bygger dels på egne erfaringer fra en studierejse til Japan efteråret 1991 og dels på læsning af oversigter over psykologien i Japan.