Hvad psykoanalysen skylder hypnosen! - Dankert Hjort, Stig (Psyke & Logos, 2023)
Anmeldelse af Uffe Hansen: Psykoanalysens fortrængte fortid - hypnotisøren Carl Hansen og Sigmund Freud. Akademisk Forlag, 1991.