Freud og menneskets sjæl - Pedersen, Otto (Psyke & Logos, 2023)
En anmeldelse af Freud og menneskets sjæl - et essay om at forstå psykoanalysen Bruno Bettelheim. På dansk ved Nina Lau trup-Larsen. Introduktion ved Judy Gammelgaard. Hans Reitzels forlag. Udkom august 1988. Pris 128 kr. 114 s.