Freud og psykiatrien - Rosenbaum, Bent (Psyke & Logos, 2023)
Artiklen gennemgår ved nogle eksempler, hvorledes psykiatere med forskellig orientering ser på psykoloanalysen i dag, hvorledes psykiatrien og psykoanalysen gensidigt påvirker hinanden, samt hvorledes denne påvirkning kan føre til kliniske fremskridt for begge felter såvel som til teoretiske afsporinger, ikke mindst af psykoanalysens teori. Til sidst i artiklen omtales etikken som et felt, hvor psykoanalyse og psykiatri indtager forskellige positioner.