Rockkoncerten - Rørdam, Charlotte (Psyke & Logos, 2022)
Artiklen tager udgangspunkt i modsætningen mellem teknologi/teknik og musik og redegør for, hvordan rockkoncerten i sin klassiske form tilbyder sit publikum nærvær og via sine ritualer spiller på en før-teknologisk bevidsthed (autenticitet). Dernæst gennemgås rockkoncertens udvikling fra sportsagtig begivenhed over en kollektiv masseoplevelse i 60’ erne, performanceagtige quasi-kulturelleforestillinger i 70’ erne og 80’ erne til mere subjektiverede oplevelsesformer i 90’ erne.