En replik om kønsforskning, videnskabelige metoder og psykologiens genstand - Søndergaard, Dorte Marie; Gulbrandsen, Liv Mette (Psyke & Logos, 2022)
Psyke & Logos’ redaktion har bedt om kommentarer til den omtale af temanummeret om kønsforskning og psykologi, 1/94, som T. Ungar Andersen er fremkommet med i det efterfølgende nummer af tidskriftet: Psyke & Logos 2/94. Vi har taget imod opfordringen - l.M. Gulbrandsen i egenskab af artikelforfatter til nummeret og D.M.Søndergaard i egenskab af gæsteredaktør og artikelforfatter. Vi skal ikke gå i detaljer med alle punkter i det omfattende skrift, Ungar Andersen har leveret, men blot fremdrage de punkter, vi anser det for interessant og konstruktivt at indgå i en dialog omkring.