Trust the group as a whole - Knop, Joachim (Psyke & Logos, 2022)
Anmeldelse af: Gruppeanalytisk psykoterapi. Redigeret af Søren Aagaard, Birgitte Bechgaard og Gerda Winther. Hans Reitzels Forlag, 1994. 273 sider.