Psykologiske forholds betydning for kræft - Andersen, Helle (Psyke & Logos, 2022)
En anmeldelse af Thomas Nielsen: Psyke og Cancer: Om psykologiske faktorers betydning for udvikling af kræftsygdomme. Dansk psykologisk Forlag, 411 sider, kr. 224,-