Symbolets dimensioner - Siggaard Jensen, Hans (Psyke & Logos, 2022)
I artiklen præsenteres en analyse af de forskellige måder symbolbegrebet fremtræder på, og der gives en skitse af dets historie, samt en præsentation af nogle grundlæggende symbolopfattelser og -filosofier. Dernæst analyseres ud fra en række problemer de dimensioner, som symbolbegrebet må fattes i. Der afsluttes med en analyse af forholdet imellem symbol og begreb.