Projektiv identifikation: Indlæg ved Steen Visholms ph.d.-forsvar, KUA d. 15.9.95 - Andkjær Olsen, Ole (Psyke & Logos, 2022)
Hovedteksten udgør - med enkelte kosmetiske rettelser - mit indlæg ved Steen Visholms ph.d.-forsvar d. 15. september 1995 på Københavns Universitet, mens noterne rummer yderligere dokumentation, hvor det er påkrævet. Jeg gør opmærksom på, at jeg personligt foretrækker formen identificering frem for identifikation, men i det følgende retter mig efter af handlingens ordvalg.