Psykologisk køn mellem diversitet og entitet i moderne verden - Stormhøj, Christel (Psyke & Logos, 2022)
En anmeldelse af Harriet Bjerrum Nielsen og Monica Rudberg: Psychological Gender and Modernity. Scandinavian University Press, Oslo 1994 (154 s.)