Bevidstheden:: En oversigt - Katzenelson, Boje (Psyke & Logos, 2022)
Efter nogle indledende afsnit om bl.a. sjæl-legeme problemet gennemgår artiklen den lange række af mentale funktioner, som er knyttet til bevidsthedsbegrebet. Dernæst søges bevidsthedens domæne placeret i psyken som helhed.