OPPOSITION VED BENT ROSENBAUMS DISPUTATSFORSVAR: 5. maj 2000, Aarhus Universitet - mey, Jacob L. (Psyke & Logos, 2022)
Bent Rosenbaum: Tankeformer og talemåder. En undersøgelse af skizofrenes udsigelse, tankeforstyrrelse og kommunikation. Multivers, 2000. 200 kr.