PSYKOLOGIENS HISTORIE I DANMARK: En anmeldelse af Psyke og Logos nr. 1. 2000 - Madsen, K. B. (Psyke & Logos, 2022)
Det første nummer af »Psyke og Logos« i dette årtusinde er et interessant eksempel på psykologihistorie. Det indeholder 19 artikler (samt to anmeldelser). De er meget forskellige og udgør tilsammen en seriefremstilling af dansk psykologis historie, men de udgør ikke en helhed. Derfor vil jeg ikke anmelde dem hver for sig, men opfatte dem som elementer i en fremstilling af (dansk) psykologihistorie, hvor hver artikel dækker et aspekt af helheden: psykologiens historie (specielt i Danmark).